İZMİR BERGAMA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 KASIM AYI İLÇE DÖGEP Toplantısı Yapıldı

2021 KASIM AYI İLÇE DÖGEP Toplantısı Yapıldı

Genel Müdürlüğümüze bağlı ilköğretim, ortaöğretim, mesleki ve teknik eğitim ve özel öğretim kurumları genel müdürlüklerine bağlı okul ve kurumlarda görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerimize yönelik; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı  (DÖGEP)" 2021 Kasım ayında okulumuz liderliğinde ilçemizdeki 23 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeninin katılımıyla sunum, anlatım yöntemiyle gerçekleştirildi.

      Bu ayki konumuz "Teknoloji Okuryazarlığı, dijital beceriler, web araçları, dijital platformlar, ve e-içeriklerin etkin kullanımı, güvenli internet " idi. Sınıf Yönetimi bu esnada teknoloji kullanımı, veliler ve öğretmenler ile nasıl işbirliği yapabilir, öğrenci motivasyonunun yüyüze derslere ce canlı derslere, okula nasıl yüksek tutulabileceği, okul ile ilgili olumlu tutumların devamı gibi konularda uzaktan eğitimin nasıl daha etkili ve eğlenceli hale getirilebileceği konularında alanı ile bilgi aktarımında bulundu. ilçemiz DKAB öğretmenleri de alaları ile ilgili verimin nasıl yüksek tutulabileceği konularında katkı sağladılar. tüm katılımcılar için konferans verimli geçmiştir.

 

 

Bahçelievler Mah. Seymen Caddesi No4/1 - 02326321655 02326311073 02326311074

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.